Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твДнес медиците от Пирогов протестират.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твДнес медиците от Пирогов протестират.
Коментари Харесай

Д-р Данов: Министър Кацаров беше лекуван при нас, правихме му скенери. Ако не е бил той, тогава кой се е чекирал с неговата лична карта?

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Днес медиците от " Пирогов " стачкуват. Те не са съгласни с обвиняванията на здравното министерство. Това се случва за втори следващ ден, съобщи Нова тв.

" Екипът, който е приемал господин Кацаров, служебния министър, и сега е на работа. Хората доста добре си спомнят, че той е признат при нас, направени са му два скенера и много проучвания, които в случай че той си ги беше платил от джоба, щяха да излязат много пари, сигурно повече от цената на клиничната пътека, която по този начин или другояче не е платена на болничното заведение. Нека това стане ясно - тази клинична пътека не е платена на болничното заведение, защото това е станало в интервал, когато се работи по закрепен бюджет и няма никакво значение има ли я тази пътека или я няма ", коментира д-р Камен Данов, шеф на отделението по гастроентерология в Пирогов.

Той изясни, че пътеката, по която министърът е признат е чернодробни болести, като в скоби е записано и цироза. " Но МКБ-то е напълно друго, по което е изписан от сътрудниците в клиниката и е забавно по какъв начин е станало всичко, откакто не е бил в България. Това нещо става с чекиране с персонална карта. Аз тогава запитвам кой е употребил персоналната му карта, на кого сме правили скенер и сме взимали кръв и кой се е показал с неговата персонална карта. Ако я е дал на някой различен, може би би трябвало да се приказва с адвокати дали не става въпрос за някакво нарушаване ", разяснява докторът.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР